Thematastings

Voor verenigingen, vriendengroepen en bedrijven bieden we volgende thematastings aan. Meer details over de praktische kant vind je op onze pagina over bedrijfsformules:

 

7 in pakskes

1676Af en toe – als het vlees zwak is – dwalen de gedachten van de Beerlovers af. Ranke verschijningen gehuld in een sensueel papieren kleedje, verleidelijke blikken, blondjes met of zonder beugel… Aan de veren kent men de vogel, ofte: hoe het uiterlijk de ene keer het innerlijk versterkt en de andere keer de inhoud in de weg staat. Wij kozen zeven bieren in bijzondere pakskes, die we maar al te graag voor jou onthullen. Langzaam en voorzichtig, tot de kurk zacht zucht…

 

Vogel er op los

VogeltastingVogelen, dat doen de Beerlovers graag. Want vogelen geeft je vleugels, je komt er door van de grond en je komt er mee op een ander. We vogelen er op los met bieren van bierfirma’s die op een ander brouwen, brouwerijen die samen bieren creëren, koekoeken en steenuilen… Allemaal ornithologisch verantwoord: we vogelen tenslotte voor de maatschappij!

 

 

De Groote Oorlog

bier-groote-oorlogDuitsers, Engelsen, Fransen, Belgen… Bier kan leiden tot hoogoplopende discussies. Onder het motto ’Alle Menschen werden Brüder, zeker met bier’ roepen de Beerlovers een staakt-het-vuren uit en onderwerpen ze de geallieerden aan een grondige analyse. Op het kruispunt tussen spanning en rust, tussen front en thuis, tussen vermaak en bittere ernst speelt deze tasting zich af. Wapens zullen zwijgen. Enkel het zaligmakende geluid van bierflesjes die open gaan, zal zegevieren.

 

 

Op zoek naar indianen

Zomer_bierIndianen, ze blijven tot de verbeelding spreken. Gewapend met tomahawk, pijl en boog trokken de Beerlovers op pad, op zoek naar de beste Indian Pale Ales die ze konden vinden. De buit is groter dan ooit: vuurwater waarvan dikke springmuis wild op en neer gaat en waarvoor zoete lelie spontaan haar kelk opent. Fluitende bevers, flapperende woestijnvossen en vlugge tenen, jullie zijn gewaarschuwd: de enige echte indian summer beleef je bij de Beerlovers…

 

 

Zondebokken

hoofdzondenWie zonder zonde is, komt maar beter de Beerlovers niet tegen. Gulzig! Vadsig! Met de nodige portie lust en jaloezie kozen we een reeks bieren die de hoofdzonden met veel pretentie vertegenwoordigen en waar velen met hebberige blik naar lonken. De tasting is een moment waar je in koelen bloede kan afrekenen met al wat braaf is, om je volledig over te geven aan de zonde van het moment. Omdat het mag van ons.

 

 

Potige vrienden

Schermafbeelding 2013-09-03 om 20.44.42Een gezonde geut testosteron op tijd en stond, daar zeggen de Beerlovers volmondig ‘ja’ op. Want is bier niet bij uitstek iets voor potige vrienden? Mannen en vrouwen met baarden, verenigt u! Wij selecteerden voor u bier met ballen, ruwe bolsters met pittige inhoud en stevige stoempers. Ben jij klaar voor een potige onenightstand waar slikken de enige optie is?

 

 

Vreemde eenden

vreemde_eend_01Speciaal doen, daar houden de Beerlovers wel van. Bier is bij uitstek geschikt om eens goed uit de bocht te gaan als het op bijzondere ingrediënten aankomt. Wie zijn bier daarbij dan ook écht lekker voor mekaar krijgt, verdient van ons een plaats op de erelijst van vreemde eenden in de bijt. We beloven zelf buitengewoon gewoon te doen wanneer we je de filets onder de speciale biercanards presenteren…

 

 

Parels voor de zwijnen

Urine_beerWat doe je in de winkel als je niets van bier kent? Juist. Je kiest de bieren met het mooiste etiket of de leukste naam en je laadt je mandje vol. En toch zijn er brouwers die – bewust of onbewust? – de marketingregels met de voeten treden en gaan voor lelijk, dom of compleet belachelijk. Dat betekent echter niet dat de bieren zelf dat ook zijn. De Beerlovers kozen de meest markante parels voor de zwijnen en leggen ze aan je voor. Wat de een afstoot, trekt de ander aan. Een tasting waar je voluit je mening mag geven over zowel de verpakking als de inhoud.

 

 

Kleur je dag

imageAchter de toog van een café vind je ze allemaal: blond, bruin, zwart of ros. Maar wat verkies jij? Een frisse blonde? Een stoute zwarte of een bevallige bruine? Of toch liever die fruitige rosse? De Beerlovers zetten ze voor jou in de vitrine… Zes verleidelijke bieren dingen naar jouw gunsten. Een wervelende speeddate waarin iedereen kleur zal bekennen!

 

 

Hop met de beentjes

hops2brew_beerHop hop hoera: Beerlovers gaan back to basics! Hop, de ziel van bier, verdient haar plekje onder de spots. Hop is een klein maar onmisbaar onderdeel van elk bier. Iets waar je hopeloos verliefd op wordt eens het je tong streelt. Oneindig gevarieerd, van soepel speels tot beukend bitter, maar nooit flets of flauw. Laat je dan ook volop verleiden door deze stille kracht van het bier. Hop is top, hopperdeplop!