Biertastings

Open Biertastings

Bier drink je met liefde. Laat dat meteen ook de insteek zijn voor onze biertastings. Aan de hand van zorgvuldig uitgekozen bieren leiden we je door de wondere wereld die bier heet. Verwacht je aan een mooi gebalanceerde avond waar al je zintuigen worden geprikkeld. Geen doordeweekse bieren, maar wel bijzondere soorten passeren de revue. Per tasting wordt er een ander thema gekozen. Vier keer per jaar organiseren we een Open Tasting in Antwerpen. Daarnaast organiseren we op ongeregelde tijdstippen speciale proeverijen op onverwachte plekken. Iedereen kan zich hier voor inschrijven. Ervaring leert dat al deze activiteiten altijd snel uitverkocht zijn. We communiceren alles via de website van Meug. Gouden tip: schrijf je in op de nieuwsbrief van Meug of word fan van de Facebookpagina van Meug, dan hoor je het als eerste.


Bedrijfs- en verenigingenformules

Op zoek naar een leuke activiteit voor je vriendengroep, personeelsfeest, nieuwjaarsreceptie of als teambuildingactiviteit? Speciaal voor vriendengroepen, verenigingen en bedrijven hebben we een aantal bierproeverijen op maat uitgewerkt. Voor details en een gedetailleerde offerte contacteer je Jeroen Van Dyck.

 • Team Tasting

  Al eens gedacht aan een biertasting als teambuildingactiviteit voor jou en je collega’s of vrienden? Een leuke activiteit in een ontspannen sfeer, waarmee je de collega’s kan belonen voor het harde werk dat ze leveren, of je vriendengroep een leuke avond mee kan bezorgen. We geven een proeverij van 6 speciaalbieren, met deskundige uitleg over de bieren, bierstijlen en het brouwproces. We voorzien kleine versnaperingen voor tussendoor. De tasting kan ofwel bij jou of op een andere locatie georganiseerd worden. We hebben thematastings waar je uit kan kiezen, of we werken een tasting op maat uit. Voor een tasting op maat rekenen we wel een extra vergoeding, afhankelijk van de wensen die je hebt.
  # Benodigdheden op locatie: ijskast, spoeltafel/lavabo, tafels en stoelen voor deelnemers
  # Duurtijd: +/- 3u
  # Aantal personen: max. 35 personen

 • Receptietasting

  Wil je nét dat andere bier schenken op je nieuwjaarsreceptie, bedrijfsfeest of business event? Dan zijn wij van de partij. In overleg selecteren we een aantal speciaalbieren die wij schenken aan onze speciale Beerloverstoog. De bieren worden aangepast aan het thema dat aansluit bij jouw feest (bv. kerstbieren, streekbieren, seizoensbieren, duurzame bieren…). Wij ontvangen je personeel of klanten en geven hen tekst en uitleg bij het bier dat ze drinken.
  # Benodigdheden op locatie: ijskast, spoeltafel, glazen
  # Duurtijd: zo lang het event duurt
  # Aantal personen: ongelimiteerd
  # Kostprijs: vraag een offerte aan

Biertasting Biertasting Bierproeverij
Bierproeverij rondleiding Bierreceptie bier pop-up bar